Ügyfélszolgálat:06 20 979 9760 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
 

Általános

Általános kérdések a Joomla! CMS-ről

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a cégünk alvállalkozójaként működik együtt (pl. kiszállítás). Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Ugyanakkor cégünk jogot formál arra, hogy adatait felhasználja saját részére statisztikai szempontból.
Amennyiben regisztrációkor az "Opció"-nál bejelölte a "Hírlevél" jelölő négyzetet akkor ön feljogosít minket arra, hogy az esetleges változásokról, új árukról, akciókról e-mail-ben értesítsük.
Amennyiben nem kiván tőlünk hírlevelet kapni kérjük az ön személyes beállításainál az "E-Mail értesítések" menüpontnál a hírlevélről leiratkozni.
Minden reklamációt szívesen fogadunk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címen.

Használat feltételei

Az áruház kezelése

Az online vásárlás regisztrációhoz kötött.
A regiszráció számos előnnyel jár:
feliratkozhat hírlevelünkre, amelyben az új termékek érkezéséről értesítjük, illetve Ön is megadhat érdeklődési körébe tartozó termékeket, és a rendszer automatikusan értesíti, ha az adott termék ára változik.
A későbbi vásárlások alkalmával már csak az e-mail címét és jelszavát kell megadnia a bejelentkezéshez.

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerübben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül.A lapon láthatja a nettó árat, illetve itt teheti kosarába a terméket.
Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

Keresési lehetőségek

- A keresés funkcióval a vásárlást, illetve a kiválasztást szeretnénk megkönnyíteni, mivel egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében a termékleírásban, a gyártó nevében vagy akár ár alapján.

Rendelés

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztráció során az adatlapot értelemszerüen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. Itt választhat fizetési és szállítási módot.

Szállítási információ

Az Eladó adatai:
Forrás Centrum Kft.
Cím: 1133 Budapest, Thurzó utca 5/c. fszt. 7.
Adószám: 13707006-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-869044
Bankszámla száma: 11735005-20572583-00000000 (OTP Bank Nyrt.)

Ügyfélszolgálat:
Tel:06-20/402-4070
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Árak

Webáruházunkban található árak bruttó fogyasztói árak, azaz tartalmazzák az Áfát.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek!

MEGRENDELÉS

Megrendeléshez regisztrált felhasználónak kell lennie,és be kell jelentkeznie az áruházba.
A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak a Ecomplex Saving Kft. e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999(II.5.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre.
A megrendelés leadását követően visszaigazoló e-mailt kap a megrendelt termékek értékéről, és adatairól, valamint a választott szállítási módról. ("Folyamatban" státusz)

Készlethiány

Készlethiány esetén 2 munkanapon belül értesítjük Önt a termék megérkezésének várható időpontjáról.

A Vevőnek jogában áll a megrendelést követően,de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállásának semmilyen anyagi következménye nincs!

FIZETÉSI , SZÁLLITÁSI INFORMÁCIÓK

A megrendelt termékeket Magyar Posta segítségével szállítjuk ki.
A megrendelt terméket a rendelés beérkezésétől számított 3-5 munkanapon belül postázzuk, ha az van raktárkészleten.
Vevő köteles az általa megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni és kifizetni.

Szállítási díjak (postaköltség)

A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség azonban Önt terheli. Ennek összege a termék súlyának és a rendelés összegének függvényében változik.

1. Postai Utánvéttel
A becsomagolt termékeket a Magyar Postával kötött szerződés szerint időgarantált és értékbiztosított utánvétes csomagként adjuk fel.
A termék ellenértékének kifizetése a postásnak vagy a Postán helyben készpénzben történik.
A Postán feladott csomagok várható kézbesítési ideje feladástól számítva 2 munkanap.

Utánvétel díjak 2011.01.01-től:

50.000.-Ft-ig
0 - 5 kg-ig:           1500Ft
5,1 - 10 kg-ig:      1830Ft
10,1 - 15 kg-ig:    2030Ft
15,1 - 20 kg-ig:    2300Ft
20,1 - 25 kg-ig:    2530Ft
25,1 - 30 kg-ig :   2765Ft

 

2. Átutalásos megrendelés esetén a becsomagolt termékeket a Magyar Postával kötött szerződés szerint időgarantált és értékbiztosított csomagként adjuk fel. Jelenleg nem elérhető!

Előre átutalás esetén 50.000.-Ft-ig:
- 0-5 kg-ig :         
- 5,1-10 kg-ig :
- 10,1-15 kg-ig :
- 15,1-20 kg-ig : 
- 20,1-25 kg-ig : 
- 25,1-30 kg-ig : 
        postai díjat kell átutaláskor kell fizetni.


A Postán feladott csomagok várható kézbesítési ideje feladástól számítva 2 munkanap.

3. Személyes átvétel

Egyenlőre nincs lehetőség személyes átvételre.

4. Amennyiben kérdése lenne a szállítással vagy a személyes átvétellel kapcsolatosan, kérjük lépjen kapcsolatba vevőszolgálatunkkal

( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. , 0620402-4070).

Garancia, elállás joga

GARANCIA

Garanciát adunk minden termékre a vásárlás napjától számított 12 hónapig, kivéve ha a gyártó másképp rendelkezik.
A számla egyben jótállási jegyként is szolgál.
A garanciát csak abban az esetben áll módunkban érvényesíteni, ha a terméket sérülésmentes,hiánytalan csomagolásban küldi vissza.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Vásárlástól való elállás joga

A Vevő az árú átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Kormányrendelet szerint.
A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az árú visszaküldésével kapcsolatban felmerülő költségeket.
A Vevő elállása esetén az Eladó az árú ellenértékét haladéktalanúl, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti.
Eladó kizárólag sérülésmentes,hiánytalan csomagolású termék visszaküldése esetén téríti vissza a vételárat.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a gyorsan romlandó termékek (például nem tartós élelmiszerek, vágott virág) és természetüknél fogva (higiéniai vagy egészségügyi okból) vissza nem szolgáltatható termékek (például használt fogkefe, golyósdezodor, fehérnemű, kozmetikumok, étrend-kiegészítők) esetén nem állhat el a fogyasztó a szerződéstől. A higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékek visszaküldésére is van lehetőség, amennyiben a csomagolást, a védőfóliát még nem bontotta fel, vagyis a terméket még nem vette használatba.

Felhívjuk a figyelmét, hogy az elállás nem gyakorolható a joggal való visszaélés tilalmába ütköző módon. Ennek megfelelően Ön csak akkor gyakorolhatja jogszerűen elállási jogát, ha a megvásárolt termékeket hiánymentesen juttatja vissza Társaságunkhoz. A teljes vételárat csak valamennyi megrendelt és átvett termék hiánytalan visszaszolgáltatása esetén áll módunkban visszafizetni. Társaságunk követelheti a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenését, illetve ésszerű költségeinek megtérítését.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg
Vevőszolgálatunkat a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címen vagy a 06209799762-es telefonszámon.

Kosár

 x 
A kosár üres

Gyártók


Termék kereső

Facebook

Felszínválasztó

Ki olvas minket

Oldalainkat 31 vendég és 0 tag böngészi