Ügyfélszolgálat:06 20 979 9760 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
 

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a cégünk alvállalkozójaként működik együtt (pl. kiszállítás). Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Ugyanakkor cégünk jogot formál arra, hogy adatait felhasználja saját részére statisztikai szempontból.
Amennyiben regisztrációkor az "Opció"-nál bejelölte a "Hírlevél" jelölő négyzetet akkor ön feljogosít minket arra, hogy az esetleges változásokról, új árukról, akciókról e-mail-ben értesítsük.
Amennyiben nem kiván tőlünk hírlevelet kapni kérjük az ön személyes beállításainál az "E-Mail értesítések" menüpontnál a hírlevélről leiratkozni.
Minden reklamációt szívesen fogadunk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címen.

Kosár

 x 
A kosár üres

Gyártók


Termék kereső

Facebook

Felszínválasztó

Ki olvas minket

Oldalainkat 76 vendég és 0 tag böngészi