Ügyfélszolgálat:06 20 979 9760 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
 

Garancia, elállás joga

GARANCIA

Garanciát adunk minden termékre a vásárlás napjától számított 12 hónapig, kivéve ha a gyártó másképp rendelkezik.
A számla egyben jótállási jegyként is szolgál.
A garanciát csak abban az esetben áll módunkban érvényesíteni, ha a terméket sérülésmentes,hiánytalan csomagolásban küldi vissza.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Vásárlástól való elállás joga

A Vevő az árú átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Kormányrendelet szerint.
A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az árú visszaküldésével kapcsolatban felmerülő költségeket.
A Vevő elállása esetén az Eladó az árú ellenértékét haladéktalanúl, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti.
Eladó kizárólag sérülésmentes,hiánytalan csomagolású termék visszaküldése esetén téríti vissza a vételárat.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a gyorsan romlandó termékek (például nem tartós élelmiszerek, vágott virág) és természetüknél fogva (higiéniai vagy egészségügyi okból) vissza nem szolgáltatható termékek (például használt fogkefe, golyósdezodor, fehérnemű, kozmetikumok, étrend-kiegészítők) esetén nem állhat el a fogyasztó a szerződéstől. A higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékek visszaküldésére is van lehetőség, amennyiben a csomagolást, a védőfóliát még nem bontotta fel, vagyis a terméket még nem vette használatba.

Felhívjuk a figyelmét, hogy az elállás nem gyakorolható a joggal való visszaélés tilalmába ütköző módon. Ennek megfelelően Ön csak akkor gyakorolhatja jogszerűen elállási jogát, ha a megvásárolt termékeket hiánymentesen juttatja vissza Társaságunkhoz. A teljes vételárat csak valamennyi megrendelt és átvett termék hiánytalan visszaszolgáltatása esetén áll módunkban visszafizetni. Társaságunk követelheti a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenését, illetve ésszerű költségeinek megtérítését.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg
Vevőszolgálatunkat a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címen vagy a 06209799762-es telefonszámon.

Kosár

 x 
A kosár üres

Gyártók


Termék kereső

Facebook

Felszínválasztó

Ki olvas minket

Oldalainkat 49 vendég és 0 tag böngészi