Ügyfélszolgálat:06 20 979 9760 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
 

Jó tudni

Nadrágpelenkákkal kapcsolatos tudnivaló

Valamennyi általunk forgalmazott I. osztályú nadrágpelenka az EU-ból származik, valamint légáteresztő külső (textil vagy papíralapú) borítással, ultramaggal (zselé) és tépőzárral rendelkezik. Minden I. osztályú termékünkre cseregaranciát vállalunk!
A II. osztályú pelenkák valamilyen esztétikai hibával rendelkeznek pl: csúsztatási esztétikai hiba, gáthiba vagy lazább combgumírozás, esetleg vékonyabb nedvszívó betét, vékonyabb fejrész vagy tépőzár.
Az I. osztályú nadrágpelenkák minősége közötti különbség függ egyrészt a pelenka típusától (erősebb vagy gyengébb ultramaggal rendelkezik) a megfelelő méret kiválasztásától, a gyermek által elfogyasztott folyadék mennyiségétől, illetve a pelenka cseréjének gyakoriságától.

Jó tudni!

A nedvszívás erőssége nem függ a pelenka betét vastagságától, sokkal inkább függ a zselé mennyiségétől és minőségétől!
A comb és a gátgumírozás erőssége még az azonos méretű pelenkáknál is befolyásolhatja a méretet. Ezért a vékonyabb babáknál az erősebb míg a nagyobb, húsosabb babáknál a lazább gumírozás lehet előnyös. (comb, gát és hasi gumit kell nézni)
Legyen e gumírozva a pelenka dereka vagy a gumi nélküli pampers szabásút válasszuk?
Ez mindig a baba testalkatától függ. A derékgumírozás a nedvszívást nem befolyásolja, egy jó ultramaggal rendelkező pelusnál, nem tud derékgumi hiányában sem kifolyni a vizelet.

Kosár

 x 
A kosár üres

Gyártók


Termék kereső

Facebook

Felszínválasztó

Ki olvas minket

Oldalainkat 39 vendég és 0 tag böngészi